Canapea din piele neagra KOL FIGARO

Cum se poate observa si din imaginea atasata aici, modelul de canapea din piele negra Figaro reprezinta acel corp de mobilier de lux pentru care confortul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale. Fara de care livingul dumneavoastra nu ar putea avea efectul mult dorit.

Modelul de canapea prezentat este complet tapitat cu un material de mare efect si are capacitatea de a intra intr-o buna relationare cu toata gama de articole de mobilier de la interiorul livingului. Fie ca este vorba despre un decor clasic sau unul modern.

Altfel spus, aceasta canapea este una destul de robusta si poate fi comandata in doua dimensiuni standard, cu doua sau trei locuri. In functie de preferinte. Dar si in functie de stocul disponibil.

De asemenea, ar mai fi de stiut si faptul ca nuanta materialului din piele naturala, cu ajutorul caruia a fost tapitata aceasta canapea, poate fi comandat in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilul de la producator.

Din punct de vedere tehnic, acest model de canapea este unul extrem de rezistent.

Este realizat pe un cadru principal din lemn de esenta tare imbinat inteligent cu poliuretan de diferite densitati. Tocmai pentru a putea obtine confortul sporit la standarde ridicate.

Acesta este motivul principal pentru care un model de canapea din piele neagra Figaro se integreaza perfect in categoria produselor de lux.

Si totodata are capacitate de a intra intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Iar pentru o si mai buna orientare este bine de stiut faptul ca firma noastra este unicul distribuitor al acestui produs pe piata de mobilier din Romania. Ceea ce face ca aici sa gasiti si cele mai mici si mai viabile preturi.

 

 

 

 

 

 

Canapea din piele neagra KOL FIGARO