Canapea din piele KOL APOLON

Acest model de canapea din piele Apolon reprezinta o alta varianta interesanta de amenajare a livingului sau a sufrageriei cu un produs de calitate superioara. Complet tapitat cu piele naturala si cu forme rotunjite.Si care vine sa ofere un confort de calitate. Aceasta canapea este una de tip modular si care se poate regla separat pentru fiecare dintre cele trei persoane.

Este bine de stiut faptul ca, datorita formelor sale extrem de generoase, confortabile si moi, cat si datorita materialelor folosite, acest model de canapea Apolon se integreaza cu succes in categoria corpurilor de mobilier de lux pentru care confortul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale si definitorii ale acestui corp de mobilier de o eleganta aparte.

Ca multe alte canpele de lux si acest model de canapea este realizat pe un cadru din lemn bine imbinat cu poliuretan si spuma poliuretanica in diferite staturi si proportii astfel incat, in forma sa actuala modelul Apolon sa poata oferi confortul optim pentru trei persoane consecutiv. Diferit pentru fiecare dintre ele.

Canapeaua este complet tapitata cu un model de piele naturala, a carui nuanta si culoare poate fi aleasa optional, in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

Iar pentru realizarea unui decor interesant la interiorul locuintei dumneavoastra, noi va asiguram ca acest model de canapea Apolon poate fi comandat atat separat, cat si alaturi de unul sau mai multe fotolii din acelasi model. Asa cum se poate observa si din imaginile apasate aici. Dar si la un pret fara concurenta.

Si asta, datorita faptului ca, firma noastra este unic distribuitor pe piata de mobilier din Romania al acestei canapele Apolon.

 

 

Canapea din piele KOL APOLON