Canapea din lemn living KOL MIRTA

Realizata intr-un decor modern si cu accente clasice, acest model de canapea Mirta reuseste cu succes sa se transforme imediat intr-o solutie ideala de amenajare a unei locuinte.

Fie ca este vorba despre living sau o sufragerie, un hol generos ca si spatiu sau chiar o camera pentru oaspeti, acest model de canapea din lemn Mirta poate fi una dintre cele mai inferesannte si viabile solutii de amenajare. Mai ales in situatia in care aceasta canapea este una complet tapitata cu un material din stofa rezistent la trafic intens.

Mirta este rodul muncii unor designeri de top care au reusit sa realizeze un accesoriu modern, cu accente clasice si de mare valoare pentru intreaga familie.

Si care este realizat pe un cadru din lemn bine imbinat cu poliuretan si burete necesar pentru obtinerea unui confort mult sporit. Aceasta canapea Mirta este cu atat mai interesanta cu cat ea este realizata la inaltime medie, prin combinatia celor mai fiabile materiale de profil existente pe piata de mobilier din Europa.

Aceasta canapea se bazeaza pe confortul si rezistenta cadrului din lemn de esenta tare bine tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan si burete. Sau la exterior cu un material de stofa de calitate, extrem de rezistent pentru trafic intens.

In aceste conditii, o canapea Mirta poate fi comandata in diferite nuante si culori in functie de preferinte dar si in fiunctie de disponibilul existent la producator.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut si faptul ca aceasta canapea Mirta are capacitatea de extindere a suprafetei de odihna prin intermediul unui sistem de pliere metalic, de ultima generatie si a carui functionalitate se face extrem de repede si de usor.

Canapeaua este usor distantata de la sol si poate fi o solutie optima de ameajare, in doua dimensiuni standard si la un pret fara concurenta.

 

 

.Canapea din lemn living KOL MIRTA (1)

Canapea din lemn living KOL MIRTA (2)