Canapea de sufragerie KOL OROYA

Realizata in culoarea alb, aceasta canapea de sufragerie Oroya rerprezinta o alta idee interesanta de amenajare a unei locuinte cu un produs de calitate superioara si care are avantajul de a se incadra cu succes in categoria produselor de lux. Pentru care trebuie sa acordati o atentie deosebita.

Modelul de canapea Oroya este disponibil in doua dimensiuni standard, cu doua sau trei locuri.

Are spatarele principale cat si cele laterale extrem de moi si relaxante. De aici fiind inlaturate toate zonele colturoase sau care au o duritate mai mare.

Asa se face ca acest model de canapea este tot mai solicitat in ultima perioada.

Canapeaua este tapitata in intregime cu un material de piele naturala de calitate superioara, de aceasta data, de culoare alb.

Dar care poate fi comandat in oricare alta culoare, in functie de preferinte, dar si in functie de nuantele propuse de producator.

Aceasta canapea Oroya beneficiaza si de existenta la interior a unui cadru principal din lemn masiv de esenta tare, bine imbinat cu poliuretan, spuma poliuretanica sau burete, in diferite straturi.

Iar spre partea exterioara, aceasta canapea de sufragerie Oroya este tapitata cu piele naturala de diferite nuante sau culori, in functie de disponibilitatile producatorului.

Si pentru ca firma noastra este unic distribuitor pe piata de profil din Romania al acestui produs de mare valoare, este bine de stiut si faptul ca o canapea de sufragerie Oroya beneficiaza de un pret fara concurenta. Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar prin alte magazine de profil si treceti direct la actiune.

Canapea de sufragerie KOL OROYA