Canapea de living KOL A13M Craiova

Modelul de canapea de living Craiova este un corp de mobilier extensibil, complet tapitat cu un material de stofa de calitate superioara rezistent la trafic intens si care face ca acest corp de mobilier sa fie unul de inalta clasa pentru orice locuinta. Acolo unde confortul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale.

Si care contribuie in mod evident la definirea acestui produs.

Modelul respectiv de canapea de living Craiova este unul foarte confortabil, atat in forma initiala, cat si dupa extindere. Si este disponibil in doua dimensiuni standard, in functie de preferinte.

Din punc de vedere tehnic, aceasta canapea Craiova este realizata pe un cadru de lemn masiv, dupa un design modern cu accente clasice si care va poate scoaste din orice incurcatura. Atunci cand vine vorba de confort si eleganta.

Iar in forma sa extinsa, aceasta canapea ofera o suprafata de odihna necesara pentru doua pessoane consecutiv.

Modelul de canapea de living Craiova poate fi comandat separat, in doua dimensiuni standard cu doua si trei locuri. Sau poate fi asociat cu doua fotolii din aceeasi gama.

Astfel incat aceasta canapea pentru living contribuie destul de mult la crearea unui decor pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Iar daca vine vorba despre achizitia unui astfel de produs, trebuie sa stiti ca respectivul model canapea beneficiaza de cel mai mic pret posibil, doar daca il comandati de la firma noastra.Si asta datorita faptului ca noi suntem importatori unici ai acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

Canapea de living KOL A13M Craiova (1)

Canapea de living KOL A13M Craiova (2)