Canapea de living KOL A4M Pitesti

Clasicul si modernul reprezinta doua caracteristici definitorii ale acestui interesant corp de mobilier, care se impletesc extrem de bine in realizarea unui produs de mare valoare pentru living.

Este vorba aici despre un model de canapea de living Pitesti disponibil pentru doua sau trei locuri.

Designul acestui model de canapea este unul bine definit de o forma extrem de interesanta, sub aspect de scoica.

Iar pentru obtinerea unui plus de confort, acest model de canapea beneficiaza si de existenta pernelor decorative de mare efect pentru intreaga familie.

In alta ordine de idei, acest model de canapea este realizat pe un cadru din lemn masiv de esenta tare bine imbinat cu poliuretan si spuma poliuretanica atat de necesare pentru obtinerea confortului optim de care aveti atata si atata nevoie.

Fiind vorba aici de un model de canapea cu accente clasice, in forma de scoica si case poate fi asociat si cu alte fotolii in acelasi stil, acest model de canapea are nevoie de un spatiu generos pentru a putea fi apreciat la justa lui valoare.

Tinand cont de toate aceste detalii un model de canapea de living Pitesti este apreciat in general de persoanele trecute de prima tinerete si care acorda o anumita finitate acestor corpuri de mobilier de inalta definitie.

Cu acestea fiind spuse puteti opta cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de produs intr-o varietate larga de culori in functie de preferintele clientului.

Iar firma noastra va poate oferi acest produs direct din stoc, in cel mai scurt timp posibil si la un pret relativ mic.

Canapea de living KOL A4M Pitesti