Canapea 2 locuri living KOL A3M Slatina

Performanta unui corp de mobilier consta in posibilitatea de raspuns a acestuia la solicitarile venite din partea clientilor, in materie de eleganta, confort si realaxare.

Iar daca ne referim la acest model de canapea cu 2 locuri living Slatina este bine de stiut faptul ca acest accesoriu necesar pentru amenajarea livingului sau a sufragerie beneficiaza in mod special de relaxare, confort si eleganta, la puterea a doua.

Si asta datorita faptului ca respectivul produs este conceput dupa un design modern si contemporan din care lipsesc zonele dure. Acestea fiind bine tapitate sau chiar inlocuite in mod elegant cu materiale extrem de moi si de fiabile.

Iar la exterior acest model de canapea cu 2 locuri living Slatina poate fi tapitat cu un material de piele ecologica, piele naturala sau un material din stofa rezistent la trafic intens.

In alta ordine de idei aceasta canapea este disponibila in doua dimensiuni standard.

Este realizata pe un cadru principal din lemn masiv bine imbinat cu poliuretan si burete in proportii bine definite, de diferite densitati, tocmai pentru asigurarea unui confort optim pentru o perioada lunga de timp.

Ar mai fi de stiut aici ca aceasta canapea poate fi comandata in doua dimensiuni standard, cu doua sau trei locuri si care poate fi tapitata in functie de preferinte dar si in funcite de propunerile venite din partea producatorului.

Canapea 2 locuri living KOL A3M Slatina