Coltare Sufragerie KOL A11M Pitesti

Iata, avem aici un corp de mobilier complet tapitat, cu posibilitatea de extindere a partii de sezut si care poate fi o solutie optima de amenajare a unui living sau a unei sufragerii cu pretentii.

Este vorba despre un model de coltare de sufragerie Pitesti, a caror eleganta si confort sunt mult imbunatatite.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltar este unul complet tapitat cu un material de stofa moale si de calitate superiaora, a caror nuante sunt de mare efect pentru orice locuinta.

Si asta datorita culorilor vii si pline de lumina, asa cum se poate observa si din imagiea atasata aici.

Aceste coltare de sufragerie sunt realizate dupa unele dimensiuni standard. Sunt tapitate in intregime cu un material de stofa rezistent la trafic intens, cu zone moi si de mare efect.

Modelul respectiv de coltar mai dispune si de un loc interesant de depozitare a diferitelor articole de mici dimensiuni, la interior.

Dincolo de asta, aceste coltare pentru sufragerie Pitesti pot fi comandate in functie de preferinte, atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.

In alta ordine de idei acest model de coltar va poate surprinde in mod placut, atat prin natura materialelor din care acestea sunt confectionate cat si datorita nuantelor insotite de materialele existente la exteriorul acestui corp de mobilier.

Mai exact este vorba aici despre materialele folosite pentru tapitarea la exterior a acestor modele de coltare pentru sufragerie Pitesti.

Iar pentru un plus de confort este bine de stiut faptul ca acest corp de mobilier dispune de confortul oferit si de pernele decorative.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, este vorba despre trei perne mari si alte doua perne ceva mai mici.

In alta ordine de idei acest model de coltare pentru sufragerie pot fi ale dumneavoastra pentru o suma de bani acceptabila. Si asta datorita faptului ca firma noastra este importator direct al acestor produse de mare efect pentru casa.

Coltare Sufragerie KOL A11M Pitesti (1) Coltare Sufragerie KOL A11M Pitesti (2) Coltare Sufragerie KOL A11M Pitesti (3) Coltare Sufragerie KOL A11M Pitesti (4)