Coltare sufragerie extensibile KOL M11M Andreea

Seria coltarelor de mare efect pentru casa se completeaza in mod evident cu acest model de coltare de sufragerie extensibile Andreea.

Acesta este unul din produsele de baza care au capacitatea de a raspunde in mod evident tuturor pretentiilor venite din partea clientilor indiferent de varsta acestora sau de categoria sociala din care clientii nostri fac parte.

Modelul de coltar prezentat aici, este unul de dimensiuni destul de mari, cu volume bine definite. Complet tapitat prin imbinarea a doua materiale de mare efect pentru casa.

Este vorba aici despre un material de piele naturala sau piele ecologica si un alt msterial de stofa rezistent la trafic intens.

Modelul respectiv de coltare de sufragerie extensibile Andreea este definit de existenta unor spatare extrem de voluminoase tapitate cu un model de piele ecologica sau piele naturala, cat si de o suprata de odihna mult imbunatita, dupa extindere.

Astfel incat, per ansamblu acest model de coltar se poate transforma imediat intr-o adevarata oportunitate de amenajare.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltar beneficiaza de posibilitatea de extindere, cu ajutorul careia acesta poate inlocui imediat confortul oferit de un adevarat pat matrimonial.

Si asta la un pret acceptabil. Intrucat firma noastra este importator unic al acestor model de coltare pentru sufragerie extensibile Andreea.

Coltare sufragerie extensibile KOL M11M Andreea (2) Coltare sufragerie extensibile KOL M11M Andreea (1)