Coltare pentru living KOL MICHEL

In marea majoritate a cazuzurilor, culoarea materialului care realizeaza tapitajul le exterior al unui corp de mobilier este cea care ne trezeste primul interes asupra respectivului produs. Aspect valabil si in cazul acestui model de coltare pentru living Michel.

Un produs de calitate superioara al carui confort este unul mult sporit si care are capacitatea de a va scoate din incurcatura in cele mai diferite situatii in ceea ce priveste confortul si relaxarea.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv. Bine imbinat cu cele mai interesante materiale, poliuretanul si spuma poliuretanica dar si buretele.

Dincolo de acest aspect spatarele laterale ale acestui coltar pentru living sunt proiectate astfel incat acestea sa poate fi folosite in diferite scopuri. Fie ca sprijin pentru brate, suport ideal pentru a mentine intr-un bun echilibru o serie intreaga de produse, prin existenta uneri suprafete plane si lucioase.

Iar in partea laterala, acest corp de mobilier este completat inteligent cu un interesant si util loc care este folosit ca si raft pentru carti sau alte produse similare.

Desi este vorba aici despre un simplu model de coltare pentru living, prin forma, culoare si eleganta, acest corp de mobilier este unul necesar pentru care orice apartament si se poate transforma imediat intr-un loc de mare valoare, atat pentru intreaga familie, cat si pentru oaspeti.

Coltare pentru living KOL MICHEL (1) Coltare pentru living KOL MICHEL (2) Coltare pentru living KOL MICHEL (3)