Coltare living moderne KOL Begonia

Acest model de coltare pentru living moderne Begonia reprezinta varianta mult imbunatatita a modelului de canapea cu acelasi nume. Prin simplul fapt ca acesta va sta la dispozitie cu un loc suplimentar pentru odihna si care are la interior si un loc necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile de dimensiuni ceva mai reduse.

Modelul respectiv de coltare living moderne Begonia beneficiaza de marimea si confortul unui corp de mobilier de dimensiuni obisnuite complet tapitat cu un material de piele naturala sau piele ecologica de culoare maron. Nuanta care poate fi aleasa in functie de preferinte. Dar si in functie de propunerile facute de producator.

Aceste modele de coltare pentru living moderne, cum este si Begonia sunt create dupa ultimele idei in materie de corpuri de mobilier, plecand de la componentele principale si pana la cele mai mici detalii.

Una dintre ideile ingenioase ale designerilor de top fiind legata de renuntarea aproape in totalitate a spatarelor laterale. In prezent acestea sunt inlocuite cu perne usor detasabile, sau poate cu mici ridicaturi care sa ne aminteasca de marginea unui corp de mobilier.

Pe langa toate aceste aspecte generale, modelul nostru de coltar modern Begonia, pentru living are capacitatea de a ne surprinde in mod placut atat ca design exterior, cat si prin natura materialelor care stau la baza acestui corp de mobilier de mare efect pentru o casa, cat si pentru un apartament de dimensiuni obisnuite.

Mai ales in situatia in care acesta este si extensibil.

Ca multe alte produse din aceasta categorie, un coltar modern de living Begonia este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine imbinat la interior cu poliuretan sau spuma poliuretanica de inalta densitate. Cat si cu alte sisteme metalice de prindere si culisare, care nu fac altceva decat sa faca mai fusoara si fiabila functionalitatea.

Iar la exterior acesta este tapitat cu un material de piele ecologica sau piele naturala de culoare maron.

Aceasta nuanta nu a fost aleasa intamplator, ci pentru a putea intra in stransa legtura cu marea majoritate a produselor sau accesoriilor aflate in imediata sa apropiere.

Asa ca, in situatia in care un astfel de corp de mobilier este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci nu ramane decat sa il comandati la firma noastra. Pentru ca numai aici, acest model de coltar extensibil Begonia este disponibil la un pret fara concurenta.

 

 

Coltare living moderne KOL Begonia (2)

Coltare living moderne KOL Begonia (1)