Coltare living KOL Niagara

Niagara este un model de coltar pentru living, care este conceput dupa un design modern cu accente clasice. Acesta este bine distantat de la nivelul solului cu ajutorul unui unor picioare metalice extrem de interesante care au scopul de a lasa aerul sa circule si astfel sa poata impiedica formarea mucegaiului.

Coltarul din imaginile noastre este unul destul de simplu, cu perne decorative, cu spatare laterale usor detasabile si cu posibilitatea de extindere. Ceea ce este face ca acest model de coltar sa poata fi o alegere extrem de interesanta pentru orice casa. Chiar si una de dimensiuni ceva mai reduse.

Pentru o buna orientare in ce priveste achizitionarea unui astfel de accesoriu, acest corp de mobilier este tapitat la exterior cu doua materiale rezistente la trafic intens. Si a caror nuanta poate fi aleasa in functie de preferinte astfel incat acest produs sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier si accesorii din imediata apropiere.

Iar la interior, acest model de coltare living Niagara este conceput pe baza unui cadru principal din lemn de esenta tare. Si care este bine imbinat cu poliuretan de inalta densitate, cu spuma poliuretanica sau burete.

Dar si cu un ingenios si fiabil sistem de pliere si culisare, cu ajutorul caruia produsul nostru este unul extrem de silentios si util. In functie de necesitatile intregii familii.

Ca si dimensiuni, un model de coltare living Niagara beneficiaza de o inaltime medie cat si de un volum standard.

Ceea ce face ca acest produs sa se transforme imediat intr-o varianta utila de amenajare chiar si a unui apartament de dimensiuni obisnuite. Iar daca reusiti sa obtineti si o buna sincronizare a coltarului cu restul articolelor de mobilier, cat si cu celelalte accesorii aflate in imediat apropiere, atunci cu siguranta ca ati facut alegerea potrivita pentru propria casa.

Coltare living KOL Niagara (1)

Coltare living KOL Niagara (2)