Coltare Ieftine KOL Antonia

Seria coltarelor ieftine si de mare valoare pentru casa continua prin prezentarea succinta a acestui model de coltare ieftine Antonia. Un produs de dimensiuni obisnuite, cu posibilitatea de exstindere a suprafetei de odihna, cat si cu posibilitatea de a putea fi comandat atat pentru partea stanga, sau pentru partea dreapta a camerie.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv de esenta tare. Imbinat cu mai multe straturi de poliuretan de inalta densitate. Cat si cu sistemele metalice de mare valoare cu ajutorul carora acest model de coltar se poate face extrem de util prin extinderea suprafetei de odihna si relaxare.

Un coltar Antonia este mult imbunatatit datorita faptului ca modelul respectiv de canapea este complet tapitat cu doua tipuri de materiale. Este vorba aici despre materialul din piele ecologica de calitate superioara, cat si materialul textil rezistent la trafic intens.

Cele doua materiale sunt bine imbinate prin existenta unei cromatici de mare valoare. Si care are drept scop realizarea unei bune sincronizari cu restul articolelor de mobilier existente la interiorul acelei camere.

Si tot la exterior, coltarul mai beneficiaza de existenta spatarelor laterale complet tapitate cu piele ecologica, la fel ca si rama principala a patului.

Spatarele laterale au o forma cubica bine definita, contribuind astfel la definirea per ansamblu a acestui produs de mare valoare pentru orice casa.

Iar daca doriti ca acest model de coltar sa ajunga imediat in casa dumneavoastra este de preferat sa il comandati la firma noastra, deoarece noi suntem unici importatori ai acestui corp de mobilier pe piata de profil din Romania.

Cu alte cuvinte, practicam si cele mai mici preturi.

Coltare Ieftine KOL Antonia (2) Coltare Ieftine KOL Antonia (1)