Coltare ieftine de sufragerie KOL Palmina

Seria coltarelor ieftine de sufragerie continua in mod elegant prin prezentarea acestui model de coltar Palmina.

Un model de corp de mobilier realizat dupa un design de mare valoare ale carui linii sunt de mare efect pentru realizarea unui astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii. Chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni obisnuite.

Modelul respectiv de coltar Palmina beneficiaza de posibilitatea de extindere a partii de sezut, dar si de existenta la interior a unui loc interesant pentru depozitarea diverselor articole textile de dimensiuni ceva mai reduse. Si la care accesul se face extrem de rapid si de usor.

Din punct de vedere tehnic, la interior modelul de coltare ieftine de sufragerie Palmina este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate, dar si cu burete.

Iar la exterior coltarul este tapitat cu doua tipuri de materiale.

Este vorba aici despre un material de piele ecologica regasit pe rama principala a patului, cat si pe spatarele laterale.

Iar pe restul componentelor principale ale patului, in speta partea de sezut, cat si pe pernele principale si cele decorative se regaseste un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens si care are capacitatea de a pune in valoare intreg corpul de mobilier.

Este bine de mentionat aici ca, pentru realizarea acestui produs s-au folisit doua tipuri de materiale extrem de interesante, in culori sobre. Prin intermediul carora acest model de coltar poate intra intr-un bun dialog cu toate acele corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei camere.

In alta ordine de idei, respectivul model de coltar poate fi al dumneavoastra in diferite combinatii de culori din cele propuse de producator, dar si la un pret fara concurenta. Si asta, datorita faptului ca noi suntem importatori unici ai acestui interesant corp de mobilier, pe piata de profil din Romania.

 

 

Coltare ieftine de sufragerie KOL Palmina (2)

Coltare ieftine de sufragerie KOL Palmina (1)