Coltare extensibile living KOL IRIS

Datorita formelor sale moi si relaxante, cat si a volumului per ansamblu, acest model de coltare extensibile pentru living IRIS are capacitatea de a fi una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui living. Acolo unde un coltar, oricare ar fi el, are capacitatea de a optimiza foarte bine locul disponibil la interior.

Iar prin posibilitatea de extindere a suprafetei de odihna si relaxare, acest model de coltar are capacitatea de a fi un ideal accesoriu, mai ales in situatia in care un coltar Iris este extensibil si poate oferi rapid un loc suplimentar pentru odihna si relaxare, pentru o perioada mai lunga de timp.

Acest coltar este realizat pe baza unui cadru rezistent, realizat din lemn de esenta tare si care are capacitatea de a oferi o buna rezistenta cat si un echilibru mult sporit pentru acest produs de mare valoare care este tocmai acest model de coltare extensibile pentru living Iris.

La exterior coltarul este complet tapitat cu un material de stofa realizat in aceeasi nuanta si care este extrem de rezistent la trafic intens si la uzura.

Prin nuanta, forma si textura, aceasta are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte elemente de decor din imediata apropiere.

Iar daca nuanta respectivului coltar nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci este bine de stiut si faptul ca modelul de coltare extensibile living Iris poate fi comandat si in alta nuanta, dar numai din cele propuse de producator.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut si faptul ca un coltar extensibil Iris este distantat de la nivelul solului si astfel aerul este lasat sa circule, iar mucegaiul este impiedicat sa se formrze.

Acestea sunt doar cateva dintre apectele importante ale acestui model de coltar extensibil pentru living si care, cu siguranta ca va pot convinge sa achizitionati un astfel de produs pentru amenajarea propriei locuinte. Fie ca este vorba despre living sau sufragerie.

Iar cand vine vorba si despre pret atunci cu siguranta ca alegerea dumneavoastra va fi chiar acest produs de mare efect.

Un model de coltar extensibil Iris.

 

Coltare extensibile living KOL IRIS