Coltare extensibile KOL Daron

Materialul din piele ecologica si stofa de calitate superioara au capacitatea de a se imbina perfect in realizarea acestor coltare extensibile Daron.

Coltarul respectiv este realizat la interior pe baza unui cadru principal din lemn masiv de esenta tare. Bine imbinat cu alte materiale de calitate superioara cum ar fi poliuretanul, buretele sau spuma poliuretanica.

Asadar, in cazul nostru spatarele laterale, cadrul principal cat si doua din cele sase perne decorative de mari dimensiuni sunt complet tapitate cu un material de piele ecologica de mare efect pentru acest model de coltar extensibil.

Tinand cont de toate aceste aspecte, putem spune ca acest model de coltar externsibil este unul de mare valoare pentru orice casa. Asa ca el poate fi comandat atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.

Iar tunci cand vine vorba despre cromatica, acest model de coltar este realizat pe baza unui bun contrast format prin combinarea nuantei de maron a materialului din piele ecologica cat si a nuantei de crem a materialului din stofa de calitate rezistent la trafic intens. Acesta din urma este folosit in proportii bine definite pentru tapitajul partii de sezut dar si a pernelor decorative.

In alta ordine de idei este bine de stiut faptul ca pentru o buna amenajare a locuintei este important sa alegeti numai produse de calitate superioara. Si apoi sa insistati asupra cromaticii, la un pret fara concurenta.

Iar daca alegeti firma noastra ca punct principal de achizitie al celor mai interesante corpuri de mobilier noi va asiguram de faptul ca ati facut cea mai buna alegere. Intrucat noi suntem importatori unici ai acestor produse de calitate superioara pe piata de mobilier din Romania.

Coltare extensibile KOL Daron