Coltare extensibile ieftine KOL Harmonia U

Incercam sa va prezentam aici un model interesant de coltar pentru sufragerie sau living, care are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil la interior. Si care neaparat acesta trebuie sa fie unul cel putin generos.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltare extensibile ieftine Harmonia este unul de mari dimensiuni executat sub forma literei U.

Si care mai beneficiaza si de posibilitatea de extindere, atunci cand este nevoie maxima de un loc suplimentar de odihna.

Noul produs prezentat aici se bazeaza pe existenta unui cadru principal din lemn masiv de esenta tare bine imbinat la interior cu cele mai interesante materiale necesare pentru asigurarea confortului optim.

Este vorba aici despre materialul de poliretan, burete sau spuma poliuretanica. Care prin imbinare au ca rezultat final obtinerea efectului de confort si relaxare atat de dorit de marea majoritate a clientilor nostri.

Iar pentru obtinerea unui aspect interesant si o cromatica pe masura asteptarilor, este bine de stiut faptul ca acest model de coltar este tapitat cu piele ecologica de calitate superioara si stofa de aceeasi calitate dar care este foarte rezistenta la trafic intens. Si a carei nuanta poate fi aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile de la producator.

In conditiile date, respectivul corp de mobilier se poate transforma imediat intr-o solutie viabila de amenajare a unui living de mari dimensiuni. Acolo unde coltarul Harmonia are posibilitatea de a intra intr-o buna legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul livingului, cat si cu celelalte accesorii.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru amenajarea propriei locuinte, la un pret relativ mic.

Si asta nu intamplator, ci datorita faptului ca noi suntem importatori unici in Romania al acestui produs de mare efect.

 

Coltare extensibile ieftine KOL Harmonia U (2)

Coltare extensibile ieftine KOL Harmonia U (1)