Coltara Extensibil Ieftin KOL Vassilena

Vassilena reprezinta o alta forma interesanta de realizare a unui coltar extensibil si ieftin, in acelasi timp. Si care sa aiba capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor pretentiilor in materie de confort si relaxare.

Iar cand si pretul se dovedeste a fi unul acceptabil, atunci cu siguranta ca modelul respectiv de coltar extensibil ieftin Vassilena se transforma intr-o solutie viabila de amenajare chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Si asta datorita faptului ca acest corp de mobilier beneficiaza de existenta volumelor standard.

Acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru principal din lemn masiv de esenta tare bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan, burete sau spuma poliuretanica.

La exterior coltarul beneficiaza de existenta a doua tipuri de stofe de texturi si nuante diferite, dar care sunt la fel de rezistente la trafic intens.

Nuantele alese pentru acest model de coltar sunt sobre dar au capacitatea de a intra foarte bine intr-o buna sincronizare cu toate celelalte corpuri de mobilier regasite in imediata sa apropiere.

Insa, daca aceste nuante nu sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci trebuie sa stiti ca aveti ocazia de a comanda acest accesoriu intr-o alta varietate de culori din cele propuse de producator.

Iar la interior acest produs este dotat si cu un loc interesant pentru depozitarea diferitelor articole textile de volume diverse.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut ca respectivul corp de mobilier este unul de tip modular. Ceea ce inseamna ca acelasi produs poate fi montat atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a camerei.

In conditiile date, modelul de coltar extensibil ieftin Vassilena, poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Livrea se face din stoc, in functie de disponibilitate.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul destul de redus si asta datorita faptului ca firma noastra este unic importator al acestor produse pe piata de profil din Romania.