Coltar tapitat KOL Tokio

Modelul de coltar tapitat Tokio reprezinta unul dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei locuinte, cu un produs de mare valoare pentru orice spatiu.

Mai ales in situatia in care acest corp de mobilier este unul realizat dupa liniile unui design contemporan si avangardist, potrivit noilor tendinte in materie de mobilier. Si care are capacitatea de a va scoate imediat din anonimat.

Modelul respectiv de coltar Tokio este realizat pe un cadru principal din lemn de esenta tare si care este tapitat complet cu un material de stofa extrem de moale la atingere si care este si destul de rezistenta la trafic intens.

Pentru modelul de coltar prezentat in imaginea alaturata, producatorul a realizat tapitajul cu ajutorul materialelor de stofa de culoare alb. O nuanta destul de indrazneata pentru un astfel de corp de mobilier.

Aceeasi nuanta fiind folosita si in cazul saltelei.

Insa, daca dumneavoastra aveti alte preferinte, atunci puteti opta pentru alegerea altor nuante, dar numai din cele propuse de producator.

Modelul de canapea prezentat aici este unul bine distantat de la nivelul solului si se bazeaza pe echilibrul asigurat de piciorele metalice.

Si tot aici ar mai fi de adaugat si faptul ca acest model de coltar Tokio este un unul fix.

Dar pentru a va putea bucura de forma extinsa aveti posibilitatea de a achizitiona optional un sistem de extindere si pliere care este disponibil la un cost suplimentar.

Dincolo de acest aspect modelul respectiv de coltar Tokio reprezinta o solutie extrem de interesanta si necesara pentru amenajarea unui locuinte. Indiferent de culoarea materialului folosit pentru tapitare.

Dar, este esential ca acest model de coltar sa intre intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei camere. Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al cromaticii.

Coltar tapitat KOL Tokio