Coltar sufragerie modern KOL VASI

Din seria produselor de calitate superioara si ieftine ca si pret de achizitie face parte cu succes si acest corp de mobilier care este un coltar de sufragerie modern Vasi. Dar care este executat cu evidente accente clasice.

Pentru realizarea acestui corp de mobilier designerii au ales sa foloseasca doua materiale de calitate superioara, dar care sunt bine definite de existenta a doua culori sobre si de mare efect. Cat si de un decor la fel de clasic, cu accente florale.

Este bine de stiut ca, atat culoare materialelor folosite, cat si nuantele folosite pot fi alese in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile si oferta producatorului.

Coltarul este complet tapitat, cu exceptia spatarelor laterale care sunt realizate din lemn masiv cu forme geometrice bine definite.

La interior acest model de coltar se bazeaza pe rezistenta unui cadru din lemn masiv de esenta tare care este bine imbinat cu poliuretan sau bureta, atat de necesare pentru realizarea confortului optim fie in forma sa initiala, cat si dupa extindere.

Pe langa posibilitatea de extindere modelul respectiv de coltar mai beneficiaza si de posibilitatea de a fi comandat atat pentru partea stanga a camerei cat si pentru partea dreapta. Fiecare dintre aceste modele fiind insotite si de un taburet realizat intr-o forma cubica. Si care este de mare efect pentru oricare living sau sufragerie.

Un coltar de sufragerfie modern Vasi este acel corp de mobilier care va poate scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort si relaxare.

Coltarul respectiv este foarte confortabil, este extensibil, are un loc interesant la interior necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile si este insotit de un pret relativ mic, fara concurenta.

Iar daca optati pentru un astfel de corp de mobilier, trebuie sa stiti ca acest model de coltar de sufragerie modern Vasi poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil deoarece livrarea se face din stoc, in functie de disponibilitati.

Coltar sufragerie modern KOL VASI (1)

Coltar sufragerie modern KOL VASI (2)