Coltar Sufragerie iesftin KOL Alex

Acest model de coltar pentru sufragerie ieftin Alex este complet tapitat cu doua materiale de stofa la fel de rezistente la trafic, dar care sunt de texturi diferite.

Nuanta in care a fost realizat acest corp de mobilier este una plina de lumina si efect si beneficiaza de existenta unui decor extrem de interesant.

Designerii acestui model de coltar au recurs la tapitajul complet tocmai pentru a putea inlatura toate zonele de o anumita duritate. Acestea fiind un real pericol in cazul copiilor mici.

Asa a luat nastere acest interesant coltar extensibil si ieftin, care este si usor distantat de la nivelul solului permitand aerului sa circule si sa asigure aerisirea optima.

Extinderea suprafetei de odihna se face extrem de repede si de usor cu ajutorul unui sistem metalic de extindere, pliere si culisare care face ca functionalitatea coltarului sa fie una extrem de usoara si silentioasa, ori de cate ori este nevoie.

Ca oricare alt corp de mobilier din aceasta serie si acesta este bine echilibrat de existenta unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu diferite alte materiale moi cum ar fi poliuretanul  sau buretele. Si care la interior beneficiaza de un interesant loc pentru depozitarea diferitelor articole textile de dimensiuni reduse.

Confortul de la exterior al acestui coltar este sustinut atat de partea de sezut, spatarele laterale, cat si de cele trei perne decorativ.

Acest coltar  de sufragerie ieftin Alex poate constitui o adevarata oportunitate de amenajare a unui living sau a unei sufragerii de dimensiuni obisnuite.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati tot ce se potriveste mai bine pentru amenajarea propriei locuinte.

Iar pentru ca visul dumneavoastra sa se poata transforma in realitate este bine de stiut ca firma noastra aplica cele mai mici preturi de achizitie. Si asta, datorita faptului ca noi suntem importatori unici ai acestor produse in Romania.

Coltar Sufragerie iesftin KOL Alex (2)

Coltar Sufragerie iesftin KOL Alex (1)