Coltar pentru sufragerie extensibil KOL Y6M Madrid

Aveti o casa noua, care dispune de un living de proportii si nu stiti ce solutie de amenajare s-ar putea potrivi pentru spatiul respectiv?

Noi va asiguram ca asta chiar nu este o problema, atata timp cat firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de corpuri de mobilier, fie ca este vorba despre biblioteci, canapele sau coltare.

Iar daca ne oprim la ultima categorie, cea a cxoltarelor, noi va propunem un model interesant de coltar pentru sufragerie extensibil Madrid.

Este vorba aici despre un corp de mobilier de mari dimensiuni realizat sub forma literei U.

Si care are avantajul de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul livingului dumneavoastra.

Respectivul model de coltar este unul de tip modular care beneficiaza de extindere a spatiului de relaxare prin apropierea fotoliului si a taburetului care intra in dotarea acestui interesant corp de mobilier.

Si pentru ca asta nu e tot, este bine de stiut faptul ca la interiorul taburetului se regaseste si un interesant loc necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile de dimensiuni ceva mai reduse.

Modelul respectiv de coltar este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la uzura si care poate fi comandat in diferite nuante si culori in functie de preferinte, cat si in functie de disponibilul existent la producator.

Acest coltar pentru sufragerie extensibil Madrid  este realizat pe un cadru din lemn masiv, bine imbinat cu poliuretan sau burete pentru al face cat mai relaxant.

Coltarul are o inaltime medie, iar la exterior acesta poate fi tapitat cu mai multe tipuri de texturi de culori diferite.

Iar pentru un plus de confort coltarul este dotat si cu o serie intreaga de perne decorative detasabile. Al caror model, in cazul nostru este unul floral.

Insa, acesta poate fi inlocuit si cu alte tipuri de texturi in functie de preferinte.

 

 

 

 

Coltar pentru sufragerie extensibil KOL Y6M Madrid (2)

Coltar pentru sufragerie extensibil KOL Y6M Madrid (1)