Coltar pentru living KOL Y10M Cluj

Prin intermediul acestui model de coltar pentru living Cluj veti avea posibilitatea de a va bucura alaturi de familie si de cei dragi, de confort si relaxare la puterea a doua.

Si asta, datorita faptului ca acest model de coltar beneficiaza de dimensiuni standard, de imbinarea celor mai bune materiale si cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Romania.

Cat si de o cromatica extrem de interesanta obtinuta prin imbinarea celor doua materiale de mare efect, dar cu texturi diferite.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Dincolo de acest aspect, un model de coltar pentru living Cluj este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine imbinat cu poliuretan sau burete astfel incat acest model de coltar sa se poata transforma rapid intr-o solutie interesanta de amenajare a unei case sau a unui living de proportii.

Iar la exterior, rama principala a patului, cat si spatarele laterale sunt complet tapitate cu un material de piele ecologica de culoare neagra. Iar partea de sezut si spatarul principal sunt extrem de moi si sunt tapitate cu un material de stofa de calitate superioara de culoare gri.

Combinatia respectiva este una extrem de interesanta. Insa nu este singura varianta de mobilare a unui astfel de corp de mobilier. Celelalte posibilitati de mobilare din punct de vedere al cromatici sunt doar cele recomandate de producator.

Daca si numai daca acestea sunt direct proportionale cu propriile dorinte. Si daca, acestea reusesc sa se sincronizeze in mod placut si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Modelul respectiv de coltar Cluj este realizat dupa un design moderm din toate punctele de vedere. Ba chiar unul contemporan.

Asa ca daca acest model de coltar se afla in preferintele dumneavoastra, atunci nu mai stati pe ganduri si actionati imediat pentru obtinerea unui astfel de corp de mobilier, la un pret avantajos.

Coltarul poate fi comandat direct din stoc, in functie de disponibilitati.

 

 

Coltar pentru living KOL Y10M Cluj (2)

Coltar pentru living KOL Y10M Cluj (1)