Coltar pentru living KOL Milano

Un asemenea model de coltar pentru living Milano reprezinta cu succes acel corp de mobilier al carui design este unul modern realizat intr-un stil minimalist, dar care este la fel de relaxant. Ca si celelalte corpuri de mobilier similare, chiar daca acestea din urma beneficiaza si de acel loc suplimentar pentru odihna.

Dincolo de acest aspect modelul nostru de coltar pentru living Milano este un produs de joasa inaltime. Este bine distantat de la nivelul solului, este conceput pe un cadru din lemn masiv si este imbinat la interior cu mai multe tipuri de materiale de densitati diferite care au rolul de a conferi un grad ridicat de confort.

Iar la exterior acest model de coltar este tapitat cu un material de stofa rezistent, de culoare verde deschis. O nuanta de mare efect si care are capacitatea de a oferi o pata de culoare vesela pentru intreaga incapere.

Spatarele laterale sunt destul de discrete, iar pernele decorative au si ele rolul lor bine definit in creare a confortului optim pentru acest model de coltar.

Astfel incat acest model de coltar pentru living Milano se poate transforma imediat intr-o solutie optima de amenajare chiar si in cazul altor spatii interioare, acolo unde acesta se poate face la fel de util.

Coltarul este bine echilibrat de existenta picioarelor metalice, care fac ca acest accesoriu sa fie bine distantat de la nivelul parchetului lasand astfel aerul sa circule si sa impiedice formarea mucegaiului.

Tinand cont de toate aceste amanunte, acest model de coltar este unul extrem de interesant si care poate fi al dumneavoastra pentru un pret relativ mic.

Coltar pentru living KOL Milano