Coltar living room KOL Troy

Iata, avem aici un alt model de coltar pentru living room Troy, un produs de inalta definitie si care se poate transforma imediat intr-un corp de mobilier de mare valoare pentru orice living sau sufragerie. Chiar si acolo unde spatiile interioara sunt ceva mai reduse.

Si asta datorita faptului ca acest corp de mobilier este unul realizat dupa dimensiuni standard.

Coltarul este bine distantat de la nivelul parchetului datorita picioarelor metalice, este extensibil si se bucura si de existenta la interior a unui interesant loc de depozitare.

Un loc atat de necesar si de util pentru depozitarea diferitelor articole textile de mici dimensiuni.

Acest model de coltar se bazeaza pe existenta unui cadru din lemn de esenta tare combinat cu poliuretan, burete sau spuma poliuretanica de diferite densitati.

Astfel incat acest model de coltar sa poata oferi un confort si o relaxare la standarde inalte.

Iar la exsterior acesta este tapitat cu doua materiale de mare efect. Este vorba despre pielea ecologica regasita pe spatarele laterale, cat si stofa de calitate superioara cu ajutorul careia au fost tapitate toate celelalte componente ale canapelei.

Iar pentru ca acest produs sa se poata transforma imediat intr-o solutie optima de amenajare a oricarui spatiu interior, acesta poate fi comandat fie pentru partea dreapta a camerei, fie pentru partea stanga.

Ceea ce insemna ca acest model de coltar Troy poate fi o alegere interesanta chiar si pentru propria dumneavoastra locuinta, intr-o varietate larga de nuante si culori in functie de preferinte. Dar si in functie de disponibilul de la producator.

Un model de coltar pentru living room Troy are capacitarea de a oferi un confort deosebit, pentru o perioada lunga de timp si la un pret fara concurenta.

Coltar living room KOL Troy (2)

Coltar living room KOL Troy (1)