Coltar Living Piele KOL Aronia

Modelul de coltar din piele Aronia reprezinta acel corp de mobilier care are capacitatea de a se integra perfect in categoria corpurilor de mobilier de lux, care au capacitate de a va oferi un confort mult sporit per ansamblu, cat si confortul optim fiecarei persoane care ajunge in situatia de a-i testa capacitatile.

Accest model de coltar este executat pe un cadru din lemn masiv imbinat cu mai multe straturi de poliuretan de inalta densitate, dar si cu burete si spuma poliuretanica, materiale de ultima generatie, care nu fac altceva decat sa contribuie la realizarea unui confort mult sporit.

Cat si de a inlatura zonele dure ale coltarului. Acestea fiind bine mascate de materialul din piele naturala.

In conditiile date, acest accesoriu de mare valoare pentru casa poate fi o adesarata oportunitate de amenajare a unui living sau a unei sufragerii, acolo unde confortul trebuie sa fie unul de mare valoare, in cele mai neasteptate conditii.

Asa cum se poate observa, acest model de coltar este complet tapitat la exterior cu un material de piele naturala de culoare neagra care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu oricare din corpurile de mobilier care intra in dialog cu aceasta. Indiferent daca acesta esta realizat intr-un design clasic, modern, contemporan sau avangardist.

Insa, daca aceasta culoare deranjeaza este bine de stiut faptul ca modelul de coltar pentru living din piele, Aronia poate fi comandat chiar si in alte culori, dar numai cele impuse de producator.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si mizati cat mai repede pe produsul dorit, in nuantele si texturile preferata.

Astfel incat o canapea sau un coltar, asa cum este si modelul nostru Aronia sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii existente la interiorul acestui living.

Coltar Living Piele KOL Aronia