Coltar living modern KOL A15M

Un model de coltar living modern, ca si cel prezentat in imaginile atasate aici reprezinta un alt corp de mobilier de mare valoare pentru un living sau pentru o sufragerie, acolo unde spatiul disponibil trebuie sa fie unul bine pus in valoare.

Si asta pentru ca livingul reprezinta acel loc care are un efect deosebit de puternic in formarea primelor impresii.

Tocmai din acest motiv fiecare din corpurile de mobilier existente la nivelul livingului trebuie sa fie de mare efect, fie ca este vorba despre calitatea materialelor, fie ca este vorba despre cromatica sau design.

Pentru o buna orientare in ce priveste alegerea celor mai viabile corpuri de mobilier pentru amenajarea propriei locuinte incercam sa va prezentam aici un nou model de coltar pentru living modern si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre confort, eleganta si relaxare, la puterea a doua.

Din punct de vedere tehnic acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine imbinat cu un material de poliuretan si spuma poliuretanica de inalta densitate, atat de necesara pentru realizarea unui confort mult sporit, potrivit asteptarilor dumneavoastra.

Iar la exterior acest model de coltar este tapitat cu un model de stofa rezistent la uzura si care poate fi comandat in doua nuante de mare efect. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. Dar daca aceste nuante deranjeaza, este bine de stiut ca acestea pot fi schimbate cu oricare alte culori, din cele propuse de producator.

Din punct de vedere al designului acest model de coltar modern pentru living este complet tapitat la exterior, are spatarele laterale extrem de voluminoase, iar confortul maxim este sustinut si de existenta pernelor decorative extrem de moi si care sunt realizate intr-un imprimeu floral.

Dar care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu restul coltarului. Si care contribuie in mod evident la realizarea unui aspect mult superior per ansamblu.

Coltar living modern KOL A15M (2)

Coltar living modern KOL A15M (1)