Coltar living maro KOL Y5M Focsani

Un alt model de coltar pentru living sau sufragerie si care poate avea o varietate larga de posibilitati de amenajare la interiorul unei camere este chiar acest model de coltar living maro Focsani. Un produs complet tapitat cu un material de stofa moale si extrem de rezistent la trafic intens.

Acest coltar este unul de inaltime medie, ceea ce inseamna ca este un real avantaj pentru apartamentele de dimensiuni nu prea generoase.

Este complet tapitat si nu prezinta niciun pericol de accidentare pentru copii mici.

Si are spatarele laterale realizate dupa ultimile idei in materie de confort. Acestea fiind de joasa inaltime.

Poate fi extensibil, dar nu prin clasicele sisteme metalice de pliere, ci prin alaturarea principalelor piese de mobilier, fotoliu, taburet si canapea. Formand astfel un generos si confortabil pat matrimonial. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Pentru realizarea acestui accesoriu extrem de interesant pentru casa, producatorii au ales sa foloseasca pentru tapitaj un material de stofa, de culoare inchisa. Iar pentru a putea crea o pata de culoare, ei au pus accentul pe acele perne decorative de culoare alb.

Insa, dumneavoastra trebuie sa stiti ca acest model de coltar living maro Focsani poate fi comandat chiar si intr-o alta varianta cromatica, in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Altfel spus, modelul de coltar prezentat aici este unul dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui living sau chiar si a unei sufragerii, acolo unde si spatiul disponibil este unul destul de generos.

Acest model de coltar pentru living maro Focsani, este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, care este bine imbinat cu diferite materiale care nu fac altceva decat sa creeze confortul mult dorit la exterior.

Este vorba aici de poliuretan, burete si spuma poliuretanica. Fiecare dintre aceste materiale fiind folosite in proportii bine definite.

In alta ordine de idei, modelul de coltar pentru living maro Focsani poate fi comandat la cel mai mic pret de pe piata de mobilier din Romania, numai de la firma noastra. Deoarece noi suntem unici importatori ai acestui interesant corp de mobilier, care este un coltar pentru living maro Focsani.

 

Coltar living maro KOL Y5M Focsani (2) Coltar living maro KOL Y5M Focsani (1)