Coltar Living KOL Kristin

Acest model de coltar Kristin reprezinta acel corp de mobilier de mare valoare, atat prin natura designului, cat si prin natura materialelor care intra in componenta sa.

Acesta are avantajul de a se transforma intr-o fractiune de secunda intr-un accesoriu de mare valoare pentru casa.

Si asta deoarece un coltar pentru living Kristin are capacitatea de a raspunde diferit pentru nevoile mai multor persoane, in acelasi timp.

Si totodata respectivul corp de mobilier are si capacitatea de a optimiza foarte spatiul disponibil de la interiorul camerei. Si asta datorita moduluiu in care acesta a fost conceput.

Este vorba aici despre un corp de mobilier de tip modular care are capacitatea de a fi amplasat la interiorul camerei in mai multe variante in functie de spatiul disponibil.

Un model de coltar de living Kristin reprezinta un corp de mobilier realizat dupa un design modern, dupa ultimile idei de amenajare.

Este moale, relaxant, are posibilitatea de a fi comandat atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta. Si este bine distantat de la nivelul parchetului astfel incat sa permita aerisirea.

Iar ca element de detaliu, acesta dispune si de existenta unor spatare a caror pozitie poate fi reglata separat, in functie de dorinta fiecarei persoane in parte.

Este bine de stiut aici ca pana si pozitia spatarului lateral poate fi ajustata in functie de preferinte si necesitati.

Iar in ceea ce priveste taburetul, acel corp destul de generos ca si suprafata de odihna, acesta isi poate schimba imediat utilitate prin avantajul de a se transforma rapida in sezlong. A carui inclinatie, de asemenea poate fi reglata in functie de preferinte.

Iar despre confortul oferit per ansamblu, nici nu mai poate fi vorba, deoarece acest model de coltar living Kristin este un accesoriu perfect pentru orice locuinta care este conceputa ca si design interior, dupa ultimile idei in materie de corpuri de mobilier moderne, de calitate si care pot fi achizitionate la preturi acceptabile. Coltar Living KOL Kristin (1) Coltar Living KOL Kristin (2) Coltar Living KOL Kristin (3) Coltar Living KOL Kristin (4)