Coltar living KOL KALATEA

Seria corpurilor de mobilier de mare valoare pentru o casa si care sunt complet tapitate se completeaza in mod elegant prin adaugarea acestui corp de mobilier de dimensiuni standard. Si care poate fi o solutie viabila atat pentru living, cat si pentru sufragerie.

Eeste vorba aici despre un model de coltar pentru living Kalatea.

Acesta reprezinta un corp de mobilier de mare efect pentru orice incapere, in primul rand datorita designului sau cat si datorita culorii materialului de stofa folosit pentru tapitarea la exterior a acestui interesant corp de mobilier.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar Kalatea este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati. Astfel incat acesta sa poate beneficia de confortul mult asteptat.

Coltarul este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens si care are capacitatea de a transforma orice spatiu interior intr-unul de mare efect.

Pentru tapitarea acestui model de coltar pentru living Kalatea producatorul a folosit stofa de culoare rosie.

Insa, daca dumneavoastra aveti alte preferinte este bine de stiut faptul ca puteti comanda acest produs intr-o alta nuanta, dar numai din cele propuse de producator.

In forma prezentata, acest model de coltar beneficiaza de tapitare in intregime a suprafetei de confort, astfel incat aici au fost inlocuite toate zonele dure.

Iar pentru un confort optim, modelul respectiv de coltar Kalatea este dotat si cu perne decorative de mare efect pentru acest corp de mobilier.

Acest coltar pentru living Kalatea este bine distantat de la nivelul parchetului si are posibilitatea de a fi comandat atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.

Iar atunci cand va doriti un astfel de corp de mobilier pentru amenajarea propriului living trebuie sa stiti ca acest produs este disponibil la firma noastra, la un pret fara concurenta. Si asta datorita faptului ca firma noastra este importator unic al acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

 

Coltar living KOL KALATEA