Canapea Safir extensibila de living

Acest model de canapea Safir extensibila de living reprezinta un corp de mobilier de dimensiuni standard realizat dupa un design cu accente clasice si care este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare. Bine imbinat la interior cu poliuretan de diferite densitati.

Si tot la interior respectivul model de canapea Safir extensibila de living mai dispune si de existenta unui loc interesant si necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile.

Iar la exterior modelul de canapea Safir extensibila de living este tapitat aprope in intregime cu doua tipuri de material de stofa rezistent la trafic intens si a carui nuante au capacitatea de intra in stransa legatura una cu cealalta.

Dar si cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata apropiere.

Dupa cum se poate observa si din imaginile prezentate aici, respectivul corp de mobilier este disponibil intr-o varietate larga de nuante si combinatii de culori. Tocmai pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va orientati cum trebuie in vederea unei bune sincronizari cu restul decorului interior.

Si pentru ca acest model de canapea Safir este unul cu accente clasice, culoarea si imprimeul materialului folosit la exteriorul canapelei, poate influenta in mod pozitiv aspectul per ansamblu al acestui interesant accesoriu pentru living.

Iar daca va ganditi si la pretul de achizitie, noi va asiguram ca valoarea acestei canapele nu are cum sa va produca mari batai de cap.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati imediat un astfel de corp de mobilier, in oricare nuanta doriti, in functie de preferinte.
Canapea Safir extensibila de living 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA