Canapea Sidef extensibila de casa 

Modelul de canapea Sidef extensibila de casa reprezinta acel corp de mobilier de dimensiuni medii care are posibilitatea de a fi extensibil si de a oferi o suprafata de odihna extrem de confortabila atunci cand este nevoie maxima. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Modelul respectiv de canapea Sidef extensibila de casa este realizat pe un cadru din lemn de esenta tare bine imbinat la interior cu un strat de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior acest corp de mobilier este tapitat cu doua tipuri de materiale de texturi si nuante diferite.

Astfel incat aceasta canapea de dimensiuni medii sa poata intra in stransa legatura cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata sa apropiere. Mai ales intr-o incapere de dimensiuni reduse.

Acest model de canapea este unul realizat dupa o idee destul de interesanta cu ajutorul careia acest corp de mobilier este extensibil pe lungime. Si este realizat pe baza combinarii a doua tipuri de materiale extrem de interesante.

Este vorba aici despre materialul de piele ecologica regasit pe spatarele laterale.

Iar pentru partea de sezut s-a folosit stofa de calitate superioara rezistenta la trafic intens si care are capacitatea de a crea un aspect placut atat canapelei, cat si intregii camere.

Cu alte cuvinte, acest model de canapea Sidef extensibila de casa este un produs de calitate superioara care poate fi o solutie ideala de amenajare chiar si intr-o camera ceva mai ingusta.

In alta ordine de idei acest model de canapea poate fi al dumneavoastra pentru un pret relativ mic. Atat separat cat si alaturi de doua fotolii realizate dupa liniile aceluiasi design.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA