Canapea si fotolii de sufragerie KOL Y7M Bucuresti

Iata, venim aici cu o alta solutie interesanta de amenajare a unui living, acolo unde luxul si confortul sunt la standarde inalte si care impun, ca si celelalte corpuri de mobilier sa fie realizate sub amprenta aceluiasi desingn modern si contemporan.

Este vorba aici despre un model de canapea si fotolii de sufragerie Bucuresti.

Aceasta garnitura de mobilier este realizata pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat cu diferite straturi de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior aceasta este tapitata in intregime cu un material de piele ecologica sau chiar cu piele naturala. In functie de preferinte, dar si de propunerile venite din partea producatorului.

Un alt efement destul de interesant este chiar cusatura care este de culoare alb si care contrasteaza destul de bine cu pielea ecologica. Producand astel un efect destul de interesant si care are capacitatea de a da valoare intregii garnituri de mobilier.

Acest set de trei piese de mobilier are forme bine definite si necesita un spatiu suficient de mare pentru a putea fi amplasat cu succes.

Iar despre confort si relaxare nici nu mai poate fi vorba, atata timp cat aceasta canapea si fotolii de sufragerie Bucuresti beneficiaza numai de zone extrem de moi si relaxante.

Iar in ceea ce priveste culoarea materialului folosit la tapitajul acestei garnituri de mobilier, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte. Dar si in functie de cat de bine reuseste aceasta sa intre intr-o buna armonie cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Canapea si fotolii de sufragerie KOL Y7M Bucuresti