Canapea si fotolii living KOL FELITSIA

Felitsia reprezinta o garnitura de mobilier clasic care este formata dintr-o canapea si fotolii pentru living sau sufragerie.

Si asta, datorita faptului ca aceste trei corpuri de mobilier, o canapea si doua fotolii reprezinta una dintre solutiile optime de amenajare a unui living, cu cele mai interesante si necesare accesorii pentru acest spatiu atat de important pentru casa.

Acest model de canapea este complet tapitat cu un material de calitate superioara. Beneficiaza de existenta zonelor moi si relaxante, dar si de rezistenta si fiabilitatea materialului folosit la tapitarea acestui produs de mare valoare.

Iar pentru obtinerea unui bun confort la interiorul livingului acesta canapea este insotita si de alte doua fotolii extrem de interesante, confortabile si relaxante. Si care sunt realizate sub amprenta aceluiasi design clasic si elegant.

Un alt element de detaliu in ce priveste acest model de canapea este legat de faptul ca aceasta beneficiaza si de existenta unui sistem metalic de extindere a suprafetei de odihna, pentru mai multe ore consecutiv.

In conditiile date acest model de canapea si fotolii pentru living Felitsia poate fi o alegere optima pentru obtinerea unui confort ridicat, in propria locuinta si care este pe masura asteptarilor fiecaruia dintre membrii familiei.

Asa se face ca aceasta garnitura de mobilier este una pe masura asteptarilor clientilor nostri. De aici rezulta si numarul mare de solicitari venite pentru acest produs.

In consecinta, daca va aflati la inceput de drum, in ceea ce priveste viata de familist, un model de canapea si fotolii de living Felitsia ar putea fi alegerea ideala, la costuri reduse.

 

 

 

 

Canapea si fotolii living KOL FELITSIA (2)

Canapea si fotolii living KOL FELITSIA (1)