Canapele de Living KOL BEGONIA

Un alt set de doua canapele absolut interesante pentru amenajarea unui living vine sa completeze in mod placut seria de astfel de corpuri de mobilier destinate pentru imbunatatirea confortului personal, dar si cel al intregii familii.

Este vorba aici despre aceste doua canapele de living Begonia. Care pot fi comandate separat, impreuna sau in asociere cu un fotoliu asemenator.

De asemenea, este important de mentionat aici si faptul ca una din cele doua canapele beneficiaza si de existenta unui mecanism de extindere, astfel incat acesta sa permita crearea unui loc de odihna pentru doua persoane consecutiv, ori de cate ori este nevoie de un loc suplimentar pentru odihna.

Aceste doua canapele Begonia sunt realizate pe un cadru din lemn de esenta tare bine imbinat cu alte straturi de poliuretan de inalta densitate si al caror rol esential este acela de a defini zonele extrem de moi si relaxante.

Care contribuie extrem de bine la realizarea acestor corpuri de mobilier, de mare caracter.

Un rol destul de importat in alegerea acestor produse in joaca si nuanta texturii materialului folosit la tapitarea acestor produse de mare efect pentru living sau sufragerie.

Tocmai din acest motiv va reamintim ca aceste corpuri de mobilier pot fi comandate in diferite nuante si culori in functie de preferinte.

In alta ordine de idei, aceste doua canapele de livng Begonia sunt usor distantate de la nivelul solului lasand aerul sa circule si astfel sa impiedice formarea mucegaiului.

 

Canapele de Living KOL BEGONIA (2)

Canapele de Living KOL BEGONIA (1)