Canapele de sufragerie KOL YORK

Aceste canapele de sufragerie York reprezinta alte doua corpuri de mobilier de mare valoare menite sa aduca un plus de culoare si eleganta in orice locuinta, fie ca este vorba aici despre un apartament obisnuit sau o locuinta de mari dimensiuni.

Insa, este bine de stiut ca, acolo unde spatiul interior este unul ceva mai mare, atunci si posibilitatile de amenajare cu un astfel de set de canapele de sufragerie York sunt mult mai diversificate.

Este vorba aici despre doua canapele aproape identice, care sunt realizate pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine tapitat la interior cu un material de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior, aceste doua canapele sunt tapitate cu materiale din stofa de calitate superioara rezistente la trafic intens. Si care pot fi alase in functie de preferinte, dar si de disponibilitatile de la producator.

In cazul acestor doua corpuri de mobilier, partea de sezut, cat si spatarul principal sunt extrem de moi si confortabile.

Cele doua canapele sunt de inaltime medie si se pot face utile in cele mai diferite situatii, fie ca este vorba despre confort, relaxare sau odihna.

Acestea pot fi comandate in diferite materiale, texturi sau nuante, in functie de preferinte, dar si de disponibilitatile de la producator. Si toate acestea pot fi ale dumneavoastra in schimbul unei sume de bani care nu poate atenta asupra buzunarului dumneavoastra.

De asemenea, este bine de stiut ca firma noastra practica cele mai mici preturi, deoarece suntem importatori unici ai acestor corpuri de mobilier de calitate superioara.

Canapele de sufragerie KOL YORK