Canapele din stofa sufragerie KOL LILIA

Prin textura, nuanta si confort, cele doua canapele din stofa pentru sufragerie Lilia au un rol extrem de important pentru amenajarea unui living. Acolo unde confortul si eleganta se impletesc perfect pentru definirea spatiului respectiv.

Cele doua canapele prezentate aici au un rol deosebit de interesant, fie ca sunt comandate impreuna, fie ca sunt comandate separat. Si au capacitatea de a intra in stransa legatura cu oricare din corpurile de mobilier aflate la interiorul livingului.

Astfel incat sa poata contribui destul de bine la crearea unei atmosfere calde si prietenoase. Mai ales in situatia in care una dintre canapele beneficiaza de extindere a suprafetei de sezut si odihna.

Din punct de vedere tehnic, aceste canapele sunt realizate pe baza unui cadru din lemn de esenta tare si este bine imbinat cu cele mai interesante materiale care contribuie la crearea sentimentului de ralaxare si confort.

Iar la exterior fiecare din aceste doua corpuri de mobilier sunt tapitate cu un material de stofa rezistent la uzura si a carui nuanta va poate reda optimismul si increderea sau poate crea o astmosfera vesela.

Iar daca aceasta nuanta nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci puteti avea ocazia de a alege oricare alta nuanta din cele propuse de producator.

Iar in ce priveste pretul de achizitie al acestor canapele din stofa pentru sufragerie Lilia, acesta este destul de mic, datorita faptului ca firma noastra este unic importator al acestor corpuri de mobilier. Care pot fi comandate chiar si separat, in functie de preferinte.

Canapelele prezentate aici reprezinta rodul muncii unor designeri de top. Acestea sunt realizate dupa un design modern obtinut printr-o buna imbinare a materialelor de calitate superioara cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si achizitionati tot ce este mai bun pentru intreaga familie. Si la un pret excelent.

 

Canapele din stofa sufragerie KOL LILIA (1)

Canapele din stofa sufragerie KOL LILIA (2)