Canapea Star extensibila pentru living

Realizat intr-o varietate larga de nuante si culori, acest model de canapea Star extensibila pentru living vine sa completeze in mod evident seria de corpuri de mobilier realizate speciat pentru amenajarea unui apartament.

Chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

La baza acestui interesant corp de mobilier pentru casa se afla un cadru din lemn de esenta tare bine definit de zonele tapitate la interior cu poliuretan de inalta densitate, cat si de forma sa per ansamblu.

Aceasta canapea mai beneficiaza si de existenta zonelor rotunjite si foarte moi, pentru care acest model de canapea este unul extrem de interesant.

Fie ca este vorba despre amenajarea unui living sau a unei sufragerii.

Un model de canapea Star este extensibil si beneficiaza si de un loc interesant de depozitare la interior a diferitelor articole textile de diverse dimensiuni.

In conditiile date, si potrivit imaginilor atasate aici puteti opta pentru obtinerea acestui model de canapea Star extensibila pentru living intr-o varietate larga de nuante si texturi. Si la un pret fara concurenta.

Canapea Star extensibila pentru living 1 Canapea Star extensibila pentru living 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA