Canapea Venus extensibila din stofa

Modelul respectiv de canapea Venus extensibila din stofa reprezinta acel corp de mobilier complet tapitat si care este si tapitat la exterior cu un material de stofa plin de lumina si extrem de rezistent la trafic intens.

Acest corp de mobilier este realizat pe un cadru din lemn masiv imbinat cu poliuretan la interior.

Iar la exterior acesta este tapitat cu un material de stofa de calitate superioara. Si care are rolul de a inlocui toate zonele dure, cu zone moi si confortabile.

Respectivul model de canapea Venus extensibila din stofa este realizat dupa dimensiunile standard ale unui astfel de corp de mobilier. Ocazie cu care acesta poate fi o adevarata solutie de amenajare chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Si nu oricum, ci la un pret fara concurenta.

Asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri si puneti accentul pe un astfel de produs de calitate superioara. In oricare din nuantele propuse de producator.

Mai ales in situatia in care acest model de canapea are capacitatea de a intra in stransa armonie cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Canapea Venus extensibila din stofas 1 Canapea Venus extensibila din stofas 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA