Canapea extensibila Boston pentru casa 

Acest model de canapea extensibila Boston pentru casa se integreaza cu succes in categoria corpurilor de mobilier de lux, pentru care fiecare element de detaliu conteza extrem de mult.

Altfel spus, aspectul este valabil si pentru acest model de canapea extensibila Boston pentru casa. Un produs extrem de interesant, pentru care eleganta si confortul sunt doua cqaracteristici definitorii.

Respectivul corp de mobilier este bine dinstantat de la nivelul solului si dupa cum spuneam beneficiaza si de extinderea suprafetei de sezut si astfel modelul respectiv de canapea se poate transforma imediat intr-un veritabil pt matrimonial.

Care poate fi la fel de confortabil pentru mai multe ore consecutiv.

Aceasta canapea este realizata pe baza unui cadru din lemn masiv de esenta tare tapitat la interior cu un material de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior acesta este tapitat in intregime de un material de stofa placut la atingere si care poate fi o adevarata oportunitate de decorare a canapelei.

Iar pentru obtinerea unui confort mult sporit, respectivul corp de mobilier poate fi achizitionat atat separat, cat si in asociere cu un fotoliu sau un model de taburet. Ambele fiind concepute special pentru acest corp de mobilier.

Si toate acestea pot fi ale dumneavoastra la un pret relativ mic.

Canapea extensibila Boston pentru casa 1 Canapea extensibila Boston pentru casa 2 Canapea extensibila Boston pentru casa 3 Canapea extensibila Boston pentru casa 4 Canapea extensibila Boston pentru casa 5 Canapea extensibila Boston pentru casa 6 Canapea extensibila Boston pentru casa 7 Canapea extensibila Boston pentru casa 8 Canapea extensibila Boston pentru casa 9 SONY DSC