Canapea fixa Kimo pentru birou 

Modelul de canapea fixa Kimo pentru birou reprezinta acel corp de mobilier cu destinatie exacta, pentru mobilarea spatiilor de tip office, a locurilor publice cum ar fi ceainariile sau cafenelele ori salile de protocol.

Acolo unde prezenta unui astfel de corp de mobilier este una extrem de importanta. Mai ales in situatia in care respectivul corp de mobilier reuseste sa intre intr-un bun dialog cu toate celelalte accesorii din imediata sa apropiere.

Un model de canapea fixa Kimo pentru birou este realizata pe un cadru din lemn masiv bine tapitat la interior cu un material de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior acesta este tapitat cu un alt material de calitate superioara care poate fi pielea naturala sau pielea ecologica.

In diferite nuante si texturi, astfel incat acestea sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

In conditiile date un astfel de corp de mobilier poate fi o alegere corecta. Mai ales in situatia in care acest model de canapea fixa Kimo pentru birou poate fi achizitionat atat separat, cat si in asociere cu cu unul sau mai multe fotolii din aceeasi serie.

Acest model de canapea fixa Kimo pentru birou poate fi a dumneavoastra pentru un pret relativ mic, intr-o varietate larga de nuante si culori. In functie de propunerile producatorului.

Canapea fixa Kimo pentru birou 1 Canapea fixa Kimo pentru birou 2