Canapea fixa Macon pentru living

Din categoria corpurilor de mobilier fara posibilitatea de extindere, face parte si acest model de canapea fixa Macon pentru living.

Un produs de calitate superioara extrem de compact, bine distantat de la nivelul parchetului si care este realizat in forma de scoica.

Acesta este conceput la o inaltime medie, pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine imbinat cu poliuretan de inalta densitate.

Si care la exterior este tapitat cu un material de stofa de inalta calitate a carui textura si culoare poate fi comandata in functie de preferinte. Cat si in functie de propunerile venite din partea productorului.

Asa ca, daca aveti nevoie de un astfel de corp de mobilier este bine sa il comandati din timp pentru a va bucura cat mai repede de utilitatea lui.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul extrem de accesibil.

De asemenea ar mai fi de stiut ca acest model de canapea fixa Macon poate fi comandat atat separat cat si in asociere cu unul sau doua fotolii din acelasi model. In functie de preferinte.

 

Canapea fixa Macon pentru living 1 Canapea fixa Macon pentru living 2 Canapea fixa Macon pentru living 3 Canapea fixa Macon pentru living 4