Canapea MC Duo fixa 

Un alt model de corp de mobilier din categoria acelor produse de larga utilitate este chiat acest model de canapea MC Duo fixa.

Este vorba aici despre un corp de mobilier realizat pe un cadru din lemn masiv bine imbinat la interior cu un material de poliuretan. Iar la exterior acesta este complet tapitat cu un material de piele ecologica de calitate superioara.

Sau chiar cu piele naturala.

Si chiar daca acest produs este unul fix, acesta este conceput astfel incat sa fie extrem de comod pentru un anumit gen de activitati al caror numitor comun este socializarea. Este bine de stiut aici, ca acest corp de mobilier poate fi comandat in diferite nuante si culori in functie de preferinte.

Respectivul corp de mobilier poate fi de real suucces atat in living sau sufragerie, hol, oriin in diferite alte spatii cum ar fi unele saloane, sali de conferinta, cafenele sau ceainarii. Acolo unde acestea se pot face extrem de utile si confortabile. `

Ca si la celelalte modele similare aceasta canapea MC Duo fixa poate fi comandata atat separat, cat si alaturi de un model de fotoliu din aceeasi categorie.

Canapea MC Duo Fixa 1