Biblioteca living Chanell Wenge

Un alt model interesant de biblioteca living Chanell Wenge vine sa completeze in mod elegant decorul interior din locuinta dumneavoastra. Cu un produs de calitate superioara si care este realizat intr-un decor modern si plin de caracter. Prin

intermediul caruia locuinta dumneavoastra poate fi una de mare efect pentru intreaga familie, cat si pentru persoanele care au ocazia de a va trece pragul casei.

Noul produs este realizat pe baza palului melaminat de calitate superioara, in doua culori absolut interesante si contrastante, de mare efect. Este vorba aici despre wenge si alb.

In alta oridine de idei, biblioteca living Chanell Wenge este bine compartimentata atat la interior cat si la exterior cu tot ce trebuie pentru un astfel de corp de mobilier de inalta definitie.

In partea stanga biblioteca dispune de un dulap cu vitrina, ambele fiind asezate strategic pe corpul principal care este folosit ca si suport pentru TV. Acesta din urma este realizat pe baza spatiilor de depozitare extrem de elegante si utile pentru aranjarea diverselor produse sau articole vestimentare. Iar pentru ca acesta sa fie bine evidentiat, designerii au folosit palul melaminat de culoare alb. Locul pentru TV este unul destul de generos ca si spatiu si volum si este realizat dupa un design cu linii curbe.

In partea superioara acesta este continuat cu alte sertare, o nisa cat si cu alte spatii de depozitare la interior, unde accesul se face extrem de repede si de usor.

Iar in partea diametral opusa, biblioteca este definita de existenta unui sifonier realizat la exterior prin combinatia celor doua culori interesante, alb si wenge. Si la interior printr-o buna compartimentare cu caturi, dar si cu un alt spatiu destinat pentru articolele textile ceva mai voluminoase.

In conditiile date aceast model de biblioteca poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si la un pret relativ mic.

Biblioteca living Chanell Wenge 01 Biblioteca living Chanell Wenge 03 Biblioteca living Chanell Wenge 02