Biblioteca living clasica Manhatan

Clasicul si modernul se imbina extrem de bine in realizarea acestui interesant model de biblioteca living clasica Manhatan. Un corp de mobilier extrem de interesant prin natura materialelor de calitate  superioara si anume palul melaminat de inalta densitate. Cat si prin natura designului compact si minimalist.

Pentru realizarea acestui produs s-a folosit palul melaminat de culoare maron, asa cum se poate observa din imaginile atasate aici.

Iar daca aceasta nuanta deranjeaza, atunci puteti apela cu incredere la oricare alta nuanta din paletarul de culori disponibil la producator.

Dincolo de acest aspect, modelul de biblioteca prezentat aici este unul caruia nu-i lipseste absolut nimic.

Este vorba aici despre un model de sifonier elegant la exterior si extrem de interesant la interior, cu spatii necesare pentru articolele vestimentare de mici si mari dimensiuni.

In partea din mijloc, biblioteca este definita de existenta unui loc special pentru TV, cu o nisa si cu un alt spatiu de depozitare in partea de jos.

In partea superioara biblioteca living clasica Manhatan este prevazuta cu alte locuri de depozitare, atat la interior, cat si la exterior.
Iar in cealalta extremitate, acest model de biblioteca este continuat cu un dulap extrem de generos ca si spatiu de depozitare, dar si cu o vitrina destul de incapatoare si foarte eleganta.

Este bine de stiut aici si faptul ca palul melaminat este bine imbinat cu cele mai interesante si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Si asta nu e tot, pentru ca alaturi de biblioteca producatorii au ales sa asocieze produsul cu un alt corp de mobilier de dimensiuni medii cu sertare si vitrine.

Toate acestea fiind combinate intr-un interesant corp de mobilier. Realizat dupa o geometrie bine definita.

Iar pentru ca intreg decorul sa fie unul pe masura asteptarilor dumneavoastra este necesar ca la interior sa se realizeze un contrast interesant intre biblioteca si restul corpurilor de mobilier din imediata apropiere.

 

 

Biblioteca living clasica Manhatan 01