Biblioteca living ieftina Obssesion

Chiar daca, pentru realizarea acestui model de biblioteca living ieftina Obssesion s-a folosit in special palul melaminat de calitate superioara in doua culori sobre, acesta reprezinta un produs de mare efect datorita designului sub amprenta caruia biblioteca a fost realizata.

Este vorba aici despre un design minimalist fara sa fie incarcat cu prea multe detalii.

Din componenta acestei garnituri de mobilier, biblioteca este compusa dintr-un sifonier elegant bine compartimentat la interior cu caturi si alte spatii destinate special pentru articolele vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Sifonierul este continuat cu locul destinat pentru amplasarea TV-ului, cat si cu alte spatii la fel de utile amplasate in partea de jos a bibliotecii. In partea superioara aceasta este completata de existenta altor spatii interesante de depozitare. Fie ca este vorba despre nise sau sertare.

Iar in partea dreapta a bibliotecii, palul melaminat de inalta densitate este combinat cu sticla si astfel s-a ajuns in mod elegant la realizarea unei vitrine cu dulap, asa cum se poate observa si din imaginile atasata aici.

Si pentru ca asta nu e tot, alaturi de biblioteca, garnitura pentru living sau sufragerie este completata in mod elegant cu un alt corp de mobilier extrem de interesant prin natura materialelor folosite, cat si prin sistemele de prindere si culisare care fac functionalitatea cat mai silentioasa.

Acesta este realizat pe baza unui spatiu generos la interior, cu patru sertare suprapuse, cu vitrina.

In conditiile date modelul de biblioteca ieftin Obssesion poate fi o alegere extrem de viabila, daca si numai daca aceasta este bine pusa in valoare prin realizarea unui bun contrast la interior cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Iar daca nuantele folosite nu sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra, este bine de stiut ca aceasta garnitura de mobilier care este biblioteca ieftina Obssesion poate fi comandata intr-o alta combinatie de culori din cele propuse de producator.

 

 

 

Biblioteca living ieftina Obssesion 01 Biblioteca living ieftina Obssesion 02 Biblioteca living ieftina Obssesion 03