Biblioteca living moderna Colorato Roz

Plin de lumina si culoare, acest model de bibliteca living moderna Colorato Roz este creat spacial pentru a fi o buna solutie de amenajare in cazul unei camere, acolo unde lumina naturala nu este suficienta.

Si care, datorita designului sau, aceasta se adreseaza in special persoanelor optimiste, dinamice si care prezinta deschidere la tot ce este nou si plin de viata.

Ba chiar am putea spune ca modelul respectiv de biblioteca este conceput mai mult pentru amenajarea camerei pentru tineret. Si in special pentru fete.

Si nu intamplator, ci pentru simplul fapt ca pentru realizarea acesteia s-a folosit in mod special doua nuante de mare efect. Este vorba despre alb si roz.

In alta ordine de idei biblioteca living moderna Colorato Roz este conceputa pe baza palului melaminat de calitate, prin existenta unui sifonier in partea dreapta a acesteia, un interesant loc pentru birou la partea din mijloc a bibliotecii. Aceasta mai are si un alt dulap, cat si numeroase rafturi in partea superioara.

Iar in partea stanga a bibliotecii, designerii au conceput acest corp de mobilier cu un interesant accesoriu format pe toata inaltimea lui numai din rafturi de mici dimensiuni. Iar ca element suplimentat producatorii au mai atasat acestei garnituri de mobilier si un alt dulap format in special din trei sertare orientate in plan vertical, cu un dulap de dimensiuni medii, dar si cu o nisa la fel de utila in diverse situatii.

In forma prezentata noua garnitura de mobilier necesara pentru utilarea camerei pentru tineret poate fi una dintre cele mai potrivite alegeri pentru orice locuinta, chiar si una de dimensiuni ceva mai reduse. Biblioteca living moderna Colorato Roz 01