Biblioteca living pe comanda Colorato Verde

Daca suntenti in cautarea unei solutii interesante de amenajare a camerei pentru tineret, noi va stam la dispozitie cu o interesanta biblioteca living pe comanda Colorato verde.

Aceasta este realizata din pal melaminat de calitate superioara, in doua culori vii si pline de lumina ale caror nuante sunt bine impletite intr-un produs de mare efect si care este conceput in special pentru amenajarea camerei pentru tineret. In special pentru camera destinata baietilor.

Spre deosebire de modelul anterior, aceasta biblioteca este conceputa pe baza a doua dulapuri identice ca si forma si dimensiuni, cu diferite spatii de depozitare, dar si cu cate o nisa extrem de utila si de mare valoare.

Iar in partea din mijloc aceasta biblioteca living pe comanda Colorato Verde este prevazuta cu un birou cu dulap in partea de jos. Si cu nise si cu un alt dulap in partea superioara.

Toate acestea fiind combinate intr-un produs de mare valoare pentru casa.

Si asta nu e tot, pentru ca respectivul model de biblioteca living pe comanda Colorato Verde este definit si de existenta altui corp de mobilier, separat de restul bibliotecii, dar care are si apacitatea de a se face la fel de util si de interesant in cele mai diverse situatii.

Acesta din urma este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara, cu trei sertare orientate in plan vertical, o nisa si un alt dulap de dimensiuni medii.

In aceste conditii modelul respectiv de biblioteca living pe comanda Colotato Verde este una dintre cele mai interesante idei de amenajare a camerei pentru tineret.

Biblioteca living pe comanda Colorato Verde 01