Biblioteca moderna living Jawa

Asa cum am mai afirmat si cu alte ocazii, contrastele, cat si calitatea superioara a materialelor care stau la baza acestei biblioteci, de exemplu fac din interiorul casei dumneavoastra un adevarat loc pentru relaxare si odihna alaturi de familie si prieteni.

Mergand pe acest principiu va prezentam in randurile ce urmeaza o biblioteca moderna living Jawa.

Aceasta este realizata pe baza palului melaminat de calitate superioara imbinat cu cele mai noi si silentioase sisteme de prindere si culisare.

Modelul respectiv de biblioteca este realizat pe baza a doua culori calde, dar care pot fi schimbate, in functie de preferinte, cat si de disponibilitatea de la producator.

In alta ordine de idei bibliotecsa este pusa in valoare de existenta unui sifomier cu usi batante si cu doua spatii generoase la baza acestuia. Cu un superb loc pentru TV, cat si cu alte numeroase spatii necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile sau de alta natura.

Iar in cealalta extrema, biblioteca moderna living Jawa este continuata cu un alt corp de mobilier pe post de vitrina. Dar si cu un alt dulap in partea de jos. Dulap care, la randul lui se poste face la fel de util in diverse situatii.

Dincolo de acest aspect, modelul de biblioteca moderna living Java are capacitatea de a intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei camere. La un pret relativ scazut, cat si sub diferite nuante si culori. Un alt aspect interesant al acestei biblioteci este legat de faptul ca aceasta este usor distantata de la nivelul parchetului si astfel aerul este lasat sa circule si totodata sa impiedice formarea mucegaiului.

Biblioteca moderna living Jawa 01