Biblioteca sufragerie Erika Wenge

Erika Wenge reprezinta un alt model de biblioteca de sufragerie ale carei linii ale designului modern sunt bine definite si au capacitatea de a scoate in valoare fiecare element de detaliu al acestui produs de inalta definitie.

Biblioteca Erika Wenge este un corp de mobilier compact si care este bine impartit atat la interior cat si la exterior, cu tot ce trebuie in materie de locuri ideale pentru depozitarea diferitelor articole textile sau de alta natura.

Biblioteca de sufragerie Erika Wenge este definita in partea dreapta de un corp de vitrina cu o buna spatiere la interior. In partea dreapta biblioteca este pusa in valoare  de un sifonier de dimensiuni standard si care beneficiaxa de asemenea de o buna compartimentare la interior.

Iar in centru, aceasta biblioteca se bucura de existenta unui loc generos pentru TV, cu alte doua locuri de depozitare in partea de jos, acolo unde se afla si o generoasa nisa. Si care se continua in partea superioara cu o alta nisa, dar si cu alte doua spatii de depozitare la fel de interesante.

Si pentru ca asta nu e tot, acest model de biblioteca sufragerie Erika Wenge vine la pachet insotita de un al doilea corp de mobilier realizat sub amprenta aceluiasi design de mare valoare.

Respectivul model de dulap este definit de existenta a cinci sertare orientate in plan vertical, dar si de un alt loc generos si util pentru diverse situatii. Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune in cel masi rapid mod.

 

Biblioteca sufragerie Erika Wenge 01